Om Gitte og websiden

Præsentation

Min baggrund er en uddannelse som socialpædagog, 25 års erhvervserfaring, samt mit arbejde med mennesker og personlige oplevelser af voksenmobning.

Gennem mit arbejde som formand i Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak!, og min foredragsvirksomhed Miss Malling Mod Mobning, har jeg opnået en bred viden og praksiserfaring indenfor temaerne: Psykisk arbejdsmiljø, trivsel, stress, sygefravær og mobning.

Jeg har stor erfaring indenfor udbredelse af viden i form af oplæg, temadage og konferencer med videre. Ligeledes samarbejde og vidensdeling med Beskæftigelsesministeriet.

Se mere om min baggrund
Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

 

Jeg tilbyder min ekspertise til den enkelte og til arbejdspladsen. Til virksomheder, organisationer, folkeskoler, gymnasier og andre uddannelsesinstitutioner samt til politikere.

Jeg tilbyder hjælp og procesforløb til virksomheder og skoler vedrørende forebyggelse og håndtering af mobning. Herunder udarbejdelse af en kommandovej og en politik på området. Sideløbende supervision og kursusforløb for ledere, sikkerheds- og tillidsrepræsentanter.

Jeg tilbyder afklarende samtaleforløb til mobberamte børn, unge og voksne. Sideløbende med supervision til ledelse, sikkerheds- og tillidsrepræsentanter på de respektive arbejdspladser og skoler. Samt til sagsbehandlere.

Alle mine indlæg og forløb aftales individuelt, og planlægges ud fra ønsker, behov og målgruppe.

Se mere om hvad jeg kan tilbyde
Referencer