Referencer

HK/Kommunal Midt
Mobning på arbejdspladsen

19. september 2011

I HK/Kommunal Midt har jeg i dag d.19 september 2011 haft besøg af Gitte Strandgaard på et TR-Kvartalsmøde, hun introducerede 40 super aktive tillidsrepræsentanter til emnet: ”Mobning på arbejdspladsen”

Gitte formåede via sin viden på området, cases og hendes 10 bud, at gøre emnet levende og anderledes interessant. Det blev formidlet på en måde så deltagerne blev aktive og tog del i dagens program.

Mobning koster samfundet mange ressourcer både menneskeligt og i kroner/øre – der bør derfor sættes ind omkring forebyggelse og følges tidligere op på mobning.
Gitte var en øjenåbner for deltagerne – så de nu er bedre klædt på til opgaven – med at identificere lokale problemstillinger og håndteringen af disse.

Mange hilsner
Pia Tørving
Formand HK/Kommunal Midt.


 

Radiometer Medical Aps
Foredrag og dialog
Mobning på arbejdspladsen
– årsager, forebyggelse og håndtering
29. november 2010

Hej Gitte
Tusind tak for et godt møde. Du fik sat gang i mange gode idéer hos de fremmødte. Der var en god snak ved frokosten og mange punkter blev vendt. Nu skriver vi så 1. december, og så kan jeg vist godt sige en glædelig jul til dig.

Venlig hilsen
Britt Alice Dam
Secretary, Marketing
Radiometer Medical ApsHjemmesygeplejen Centrum i Aalborg
Foredrag og debat
Årsager, forebyggelse og håndtering
26 august 2010

I Hjemmesygeplejen Centrum i Aalborg kommune har vi haft besøg af Gitte Strandgaard for at sætte fokus på mobning på arbejdspladsen og forebyggelse af dette. Samt for at give inspiration til at vi kunne lave vores egen mobbepolitik.

Gitte startede med at fortælle om sin egen oplevelse med mobning på arbejdspladsen.
Gitte er en levende fortæller, der både åbent og med humor beretter om de svære oplevelser hun har haft og hvordan hun er kommet videre.
Desuden fortalte Gitte om andre der har oplevet mobning på arbejdspladsen og at foreningen Mod mobning samler og hjælper mennesker, der oplever mobning og de psykiske problemer dette kan medføre.

Mobning kan være, at man flere gange sættes til opgaver under ens kompetenceområde eller at man får uoverkommelige opgaver, at informationer tilbageholdes så man ikke kan opfylde sit arbejde. Det kan også være krænkelser hos borgere.

Gitte anbefaler lette og enkle aftaler, der ”kaster lys på trolden”. Dvs at der laves en mobbe-politik, der er enkel og nem forståelig. Og det kan mærkes positivt at Gitte har et godt kendskab til arbejdet i sundhedssektoren.
Gitte forstod virkelig at sætte god fokus på emnet og beskrive forskellige situationer, så vi var mange tilstede, der fik en aha oplevelse, i forbindelse med egne oplevelser.

Kan varmt anbefales til inspiration på arbejdspladserne.

Birgit Simonsen
Hjemmesygeplejen Aalborg


Rødovre Kommune Forårskonference
Foredrag, spørgsmål og debat

10. april 2010

Hent program og referat fra konferencen   LINK VIRKER IKKE


Foredrag, spørgsmål og debat – Hovedtema gruppefænomener

Blindes Oplysningsforbund Sommerhøjskole 
16. juni 2010

Kære Gitte

Jeg sender dig en hilsen med en ekstra tak. Det var en stor succes med dit input, og folk refererede flere gange til det og dig i dag. Kort sagt: Lige i skabet.

Jeg blev ringet op af to i går, som ville rose dig, og min tidligere chef sagde, samme aften du havde været der, at du var virkelig god og befriende – lige ud af landevejen.

Kh
Sys Skipper
Lærer, BOF Århus


Kommende arrangementer

Her kan du se nogle af mine kommende arrangementer

  • Gymnasieklasse
  • Hjemmesygeplejersker
  • Sikkerhedsrepræsentanter
  • Konference for kontorets  administratorer og koordinatorer – i det offentlige og i det private d. 8. og 14. oktober
    Hent program >>
  • Konference om mobning arrangeret af beskæftigelsesminister Inger Støjberg og undervisningsminister Tina Nedergaard, d. 11 november 2010