Min gæstebog

På grund af for meget spam lukkede jeg for gæstebogen i 2009.

Men du er altid velkommen til at sende mig en hilsen her 🙂


Nynne Fabricius
4/11-2009
Kære Gitte
Tak! –
Fordi du gør en forskel- fordi du har modet – tak for den du er – for det du brænder for – fordi du er til! – for de mange samtaler og dit skønne humør. Stor krammer Nynne
Helle Svegaard
15/10-2009
Hej Gitte
Tak for samtalen i dag. Det var et friskt pust i hverdagen. Held og lykke på mandag i Hadsten.
Hilsen Helle
Lone Gosvig
20/9-2009
Kære Gitte
Tusind tak for dit store hjerte og dit
engagement. Du er i sandhed en ildsjæl,
så pas på ikke at brænde ud.
Vi er mange, der har brug for dig.
KH og stort knus
Lone Gosvig
N.K.U.Kristensen
15/9-2009
Hej Gitte, din ildsjæl:o) Jeg skulle lige ind forbi din hjemmeside, så bliver jeg jo nødt til at hilse:o)
Jeg vil blot sige tak for dit engagement og iver, uden din drivkraft, var vi ikke nået halvvejen af hvor vi er nu. Jeg er utroligt glad for vores samarbejde i foreningen,hvor vi opnår enighed om tiltag, som gavner forebyggelsen af mobning.
Vi snakkes V.H.
N.K.U.Kristensen
Miss Malling Mod Mobning
15/8-2009
DET ER GANSKE VIST ;o)
Igen i år laver foreningen Voksenmobning Nej Tak! en EVENT i Århus festuge. Søndag d.30 august, kan du møde os i bybilledet ;o) Se det fuld program på foreningens hjemmeside. Vi ses i Smilets By ;o);o) ;o)
Kenneth og Dinah
1/6-2009
Hej Gitte
Tak for sidst, det var super hyggeligt! Ses næste år til mere sjov.
Held og lykke, hilsen Kenneth og Dinah
Camilla & Michael Brøchner
23/5-2009
Kære Gitte.
Det glæder os at du har så meget fremgang med din forening, og alt andet du får hænderne i. Du er en stærk pige, og der er ingen tvivl om at du vil komme langt med din forening og ikke mindst dit budskab, og din fantastiske viden inden for faget.
PS. Du er en fantatisk veninde.
Michael & Camilla, København.
Miss Malling Mod Mobning
3/4-2009
Foreningen Voksenmobning Nej Tak! har 1 års fødselsdag.
Jeg vil her igennem sige tak til alle, der i årets løb har støttet op om foreningens initiativer og arbejde.
Voksenmobning er et yderst tabubelagt emne, og konsekvenserne er katastrofale for den enkelte, for arbejdspladsen og for samfundet. Jeg ser frem til et nyt år, hvor vi får taget hul på mange flere af foreningens ideer.
På generalforsamling d. 18 april i Egelund Idrætsanlæg i Malling, vil der være rig mulighed for at høre, om alt det der er sket, i året der er gået.
Ligeledes mulighed for at mødes med voksne mobberamte og få en åben og direkte dialog om deres oplevelser af mobningens konsekvens, for dem og deres pårørende. En mulighed også, at få indsigt i og viden om, hvad der kan gøres, hvis skaden er sket.
Alle er velkomne på generalforsamlingen, og det fulde program kan ses på foreningens hjemmeside.
Vel mødt til en spændende dag.
Tak for din hilsen kære Lene. Jeg glæder mig til vi ses.Bedste hilsner Miss Malling Mod Mobning.
Lene, Rødovre
3/4-2009
Hej Gitte, idag, 3. april er det et år siden at vi, sammen med andre mobberamte, stiftede foreningen Voksenmobning Nej Tak! Se foreningens hjemmeside: www.voksenmobningnejtak.dk. Sikke en dag….og sikke et år. Mange voksne mobberamte har henvendt sig til foreningen og fået støtte og vejledning, og frem for alt: MØDT FORSTÅELSE. Må vi sammen, i mange år fremover, være med til at fremme viden om mobningens skadelige konsekvenser, samt at skabe fokus på vigtigheden af samfundets accept af de skader mobningen forårsager. Forårs hilsner fra Lene, Rødovre
Steen Johannsen
9/3-2009
Hej Gitte!
Tak for helt tilfældig samtale forleden på Århus Rutebilstation.
Du er kanon-inspirerende og ganske unik på dit område.
Har som topchef selv arbejdet med mobningsproblematikken – specielt hvor sygeplejersker mobber såvel deres egne som sosu-uddannede kolleger.
Har kunnet intervenere relevant – og dog aldrig kunnet afklare de tilgrundliggende sammenhænge.
Hold véd – du har indledt en endeløs kamp – hold ud!
Bedste Hilsner Steen J.
Birgit Andersen
24/2-2009
Hej Gitte
Jeg glæder mig til bestyrelsesmødet den 18. april og til at høre mere om hvad der er sket og skal ske videre fremover med foreningen som vokser, det er hårdt arbejde og jeg og mange andre ved hvordan du kæmper en kamp for at hjælpe alle dem som henvender sig hos foreningen, du er en frontkæmper bliv ved med det, vi er flere frontkæmpere så du er ikke alene.
Lene,Rødovre
23/2-2009
Hej Gitte, dejligt at se de nyeste informationer på forening Voksenmobning nejtak!´hjemmeside. Jeg glæder mig til foreningens 1. generalforsamling, og til at se en positiv udviklingen hos medlemmerne. For mit eget vedkomne har det hjulpet mig at vide, at jeg til hver tid kan kontakte dig eller et andet bestyrelsesmedlem, hvis jeg har en dårlig dag, som eftervirkning af den mobning jeg oplevede i flere år,det er en af fordelene ved at have et “mobbenetværk”. Det var lige nogle strøtanker! Jeg ser frem til at vi skal ses. Kærlig hilsen Lene, Rødovre
Lene Nielsen, Rødovre
26/1-2009
Gitte det er bare super at få noget at vide om hvad du går og bruger din store viden om mobning til. FOREDRAG, TEMADAGE, OG DIALIOG, dét er en fremragende måde at udbrede viden om mobning på, og jeg ved jo at du mestrer kunsten at formidle din viden. DEJLIGT at nye læsere af din hjemmeside får et indblik i dine bestræbelser på at skabe fokus om mobning. “Personlig kontakt til repræsentanter i folketinget og til beskæftigelsesministeren” WAU! det er nogle gode kontakter at bruge energi på, det er jo de “rigtige” knapper at trykke på. GLÆDELIGT at mobberamte kan anvende din viden, helt konkret, når du er bisidder til en mobberamt der har brug for støtte. “Praksiserfaring med mobning i skoler” GENIALT! helt fra de tidlige klasser skal børnene lære det dårlige ved at mobbe andre. “Tæt samarbejde med studerende, fra flere studieretninger” ja! igen… det er vigtigt at udbrede viden om mobningens konsekvenser i så brede kredse som muligt. På den måde kan der skabes et fælles ønske om at komme mobning til livs. Det er et fælles ønske vi har, du og jeg, og jeg er meget glad for at du har energien til “kampen mod mobning” Kærlig hilsen
Lene, Rødovre
N.K.U.Kristensen
25/1-2009
Hej Gitte :o)
Hermed et forsinket tillykke med hjemmesidens første år.Nu varer det jo ikke så længe, før vi mødes igen til nye tiltag mod mobning. Ha en go søndag.
Venlig hilsen Niels
Grete Østergaard
23/1-2009
Hej Gitte.
Stort tillykke med hjemmesiden,og en god aften. Du skal vide at ,hvor jeg end bevæger mig hen vil du altid være i min rygsæk.Mange tanker og hilsner.
AL
23/1-2009
Hej Gitte
TILLYKKE med hjemmesidens fødselsdag!
Mobning og chikane udspringer i grunden af frygt for forskellighed, og gennemføres via magt, som man har eller skaffer sig. Derfor tror jeg, at det handler om, at vi bliver gode til at respektere andres forskellighed, og så handler det om at få styrket retssikkerheden på området i Danmark, så vi kan have tillid til det arbejdsretlige system og det, at Arbejdsmiljøloven respekteres og overholdes.
miss beder
22/1-2009
hej miss malling stort tillykke med det
første år for din webside.jeg er stolt af alt det du har gennemført.nyder at være i dit selvskab held og lykke fremover.knnuuus
Miss Malling Mod Mobning
22/1-2009
Min webside fylder 1 år i morgen d. 23 januar. Du inviteres hermed til fødselsdagsfest i SKOVAGERSKOVEN.
Mange ting er sket i årets løb – Jeg har afholdt foredrag, dialog og temadag, haft tæt samarbejde med mange studerende fra flere forskellige studieretninger, samt pressen i bred forstand.
D. 3 april, medstifter af foreningen: Voksenmobning Nej Tak! Jeg har nu fået bred viden om og erfaring med konsulent-og bisidderrolle for voksne mobberamte og vigtigheden af et godt psykisk arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Ligeledes praksiserfaring med mobning i skoleklasser.
Endvidere er det lykkes at få direkte kontakt med beskæftigelsesministeren og repræsentanter i folketinget.
Det skal fejres på behørig vis. Derfor serverer min websupport og jeg, nye spændende links og artikelserier.
Hovedmenuen vil være en VILDT buffet.
I stedet for gaver og blomster ønsker vi, at du indsætter et beløb på konto i foreningen: Voksenmobning Nej Tak!
Vi glæder os til at se dig.
Bedste hilsner Miss Malling Mod Mobning.
Lene Nielsen, Rødovre
19/1-2009
Kære Gitte, besynderligt så stille der er her på din hjemmeside i denne tid. Jeg ved jo at du er særdeles aktiv på flere fronter for at bekæmpe mobning. Det er en stor kontrast til den ringe aktivitet, lige nu, på din hjemmeside.
Mon debatørerene er gået i vinterhi??
Hilsen Lene, nu: Rødovre
Lene Nielsen, København
31/12-2008
Jeg sender en nytårs hilsen til dig, Gitte og til dine gæster her på din hjemmeside. Jeg ønsker herigennem at formidle den remse jeg lærte mig selv, efter flere års mobning.
Med viden kommer indsigt
Med indsigt kommer forståelse
Med forståelse kommer accept
Med accept kommer respekt.
Jeg bruger denne remse hver gang jeg står overfor en uforståelig situation, og jeg er meget glad for min helt private remse, som hermed “gives fri” til anvendelse for andre, håber at den kan hjælpe nogle, som den har hjulpet mig.
Hilsen Lene, København
N.K.U.Kristensen
25/12-2008
Også glædelig jul og godt nytår til dig, Gitte.Håber vi også i det kommende år, vil se tiltag som modvirker dårligt psykisk arbejdsmiljø og mobning.
Vi ses snart.
V.H. Niels
Miss Malling
22/12-2008
Mine bedste ønsker om en glædelige jul, og et godt og lykkebringende nytår. Gælder alle der har skrevet, og har været her forbi. Min julegave til jer, er et citat fra Jern-Henrik! Det kommer her:
Det bedste du kan gøre er, at blive smaddergo`til at være dig.
Kærlig hilsen Gitte.
Maria Olga Taustrup
15/12-2008
Kære Gitte….
Har ikke glemt dig og dit gode initiativ i kampen mod voksenmobning! Så hermed en forsinket hilsen og et stort skulderklap! KLASK! Åben dialog må være vejen frem, så
`Go for it`Hermed også ønsket om en glædelig jul og et godt Nytår.De bedste hilsner fra
Maria Olga, fra turen til Kbh.P.s. Håber din temadag gik fantastisk!
connie stenild
14/12-2008
hej gitte med ønske om en glædelig jul og godt nytår til dig og dine.kh.connie stenild
Lillian Mossin-Langgaard
13/12-2008
Bravo – det er så godt der bliver taget fat omkring mobning. Jeg blev mobbet som barn men er stadig et nemt offer – jeg kan ikke aflæse andres hensigt og det er som om det tricker til mobning
Lene Nielsen
1/12-2008
Kære Finn, velkommen her på Gittes hjemmeside. Det glæder mig at du har besluttet at melde dig ind i foreningen: “Voksenmobning nejtak”. Tillykke med din beslutning, med den handling har du taget et skridt til at møde mennesker der forstår hvor svært du har det med din arbejdssituation, og den mobning du møder. Jeg tror, at jeg ved hvordan du har det hver morgen, når du træder ind ad døren til din arbejdsplads,og jeg føler med dig! Ved du at foreningen har telefontid hver onsdag fra 19-21? Venlig hilsen Lene Nielsen, København
Finn Meyer
1/12-2008
Jeg vil bare lige sige, hvor glad jeg blev over at finde en hjemmeside der saæter focuk på problemet. Jeg vil fluks melde mig ind, for jeg har også brug for støtte i forbindelse med mobning på arbejdspladsen.
Jeg er nu i en situation, hvor en henvendelse til min leder vedr. min oplevelse af mobning fra kollegaer, resulterede i en total afvisning af min oplevelse og efterfølgende nedvuderende udsang i form af anklager om manglende personlige kompetencer og konkrete sanktioner i form af degradering (fra souschef til pædagog).
Jeg føler mig magtesløs da jeg føler at min side af sagen ikke tages alvorligt og mit selvvær lige nu er på nulpunktet.
Jeg er nervøs hver morgen når jeg skal på arbejde, da jeg ikke ved hvad der venter mig i form af revselse fra min leder. Personalet behandler mig som luft og der bliver kun sagt godmorgen og farvel til mig.
Lene Nielsen
17/11-2008
Med disse ord har jeg indstillet dig, Gitte, til æren som “årets østjyde 2008, og jeg håber inderligt at du bliver “årets østjyde 2008” det fortjener du!
Gitte Strandgaard er en kæmpe kapacitet indenfor “mobningsområdet”. Hendes viden om mobningens skrækkelige koncekvenser bygger på egne erfaringer og på al den viden hun har tilegnet sig, for at blive klogere på uvæsenet “mobning”. Gitte Strandgaard, formand for foreningen. “voksenmobning nejtak” tog i april 2008, sammen med en anden mobberamt, initiativ til at få dannet den landsdækkende forening “voksenmobning nejtak” som også har etableret en hjemmeside. Der skal være energi, viden, forståelse og kærlighed tilstede for at være den igangsætter som Gitte er, og hun er så “helvedes” vedholdende, HELDIGVIS! derfor indstiller jeg Gitte Strandgaard til “årets østjyde 2008”
Lene Nielsen, København
Inge
9/11-2008
Hej Gitte, tak for hyggelig og informativ snak på vejen tilbage til Århus i går. Held og lykke med dit fortsatte arbejde. Husk at få et SE nummer.
Mvh Inge
N.K.U.Kristensen
4/11-2008
Hej Gitte.:O)
Jeg vil bare lige ønske dig god vind i morgen. Vi snakkes.
V.H.
Niels
Lene, København
26/10-2008
Hej Gitte, tillykke med artiklen i 24 Timer, og sikke et dejligt billed der var med. Til Volker! tro mig, mange mand er også udsat for mobning, men i “mandekredse” hedder det bare ikke mobning, men mandesnak! og så er man bare en piveskid og dét der er værre, hvis man ikke kan “tage mosten” og det er min oplevelse at mange mænd ikke er så “modige” måske? som pigerne, for mænd siger ikke at de bliver mobbet, for så er de nogle “svæklinge” Dét er min oplevelse, og stakkels mænd! for de har det da nøjagtig lige så dårligt som vi mobberamte kvinder.
I foreningen VoksenmobningNejTak ønsker vi os inderligt at der er nogle flere mænd der vil “melde sig underfanen” og henvende sig, for det er også vigtigt at mobning blandt mænd bliver belyst og taget op til debat. Dét var ordene for idag. Hilsen Lene
volker paulsen
24/10-2008
– pudsigt men det virker som om det er flest kvinder der “kender” til problemet!? Det er da allevegne blot ikke alle der lyster at bekende kulør.
Som i skolen da jeg blev drillet (hed det dengang) drillet med de briller jeg bar og ydermere med fornavnet der jo er tysk, uhadada, samtidig talte jeg sproget næsten perfekt og måtte på tidspunkter rette min lærer idet han udtalte forkert, fy, og det hele foregik i Sønderborg, det var ikke godt!
Tager det i dag med et smil og mener at det er den mobbende der har et problem!
Trine Schmidt Nielsen
24/10-2008
Hej Gitte,
Jeg læste artiklen med dig i 24 Timer og fandt via den frem til din hjemmeside, som jeg synes er flot og saglig. Det er godt, at der kommer fokus på mobning og psykisk arbejdsmiljø og at du som en af flere står frem og fortæller om dine oplevelser og på den måde åbner op for, at det er legalt at tale om.
Jeg tænker om det, at det er vigtigt, at man siger fra i tide og markerer, hvor ens grænser går. Netop fordi vi har så forskellige måder at opleve og udtrykke tingene på, og “mobberne” ikke nødvendigvis er bevidste om, hvordan deres adfærd virker. Men jeg tror også, at menneskeidealet og tonen på mange arbejdspladser er sådan i dag, at grænserne nemt overskrides. Vi skal være så friske og humørfyldte, og man bliver nemt oplevet som humørdræbende og negativ – eller sårbar, som du har oplevet det-, hvis man melder åbent og ærligt ud.
Var fornylig til samtale et sted, hvor de beskrev tonen imellem sig som “godmodig mobning”. Det skurede noget i mine ører. Mvh. Trine
Elisabet liv Larsen
23/10-2008
Jeg har arbejdet som social.pædagog
i 10 år jeg har nu været sygmeldt pga. mobning på stevnsfordet i 8 mdr. og kan mærke at troen på mig selv, ikke er som det skal være. der er ikke skredet ind overfor mobberne 🙁 ville bare sig at det var dejligt at høre at det ikke kun er mig der opleve disse ting. tak
24timer
21/10-2008
Kære alle
Jeg er journalist på 24timer og skriver en artikel om mobning på arbejdspladser. Jeg vil meget gerne tale med en, der vil fortælle om sine oplevelser. Du bestemmer selvfølgelig selv hvor meget, eller hvor lidt du vil fortælle.Du kan foreløbig ringe og tale med mig uforpligtende på 33 47 15 36 eller 20 64 03 66. eller skrive en mail til julia.schmiegelow@24timer.dkPå forhånd takMvh Julia
Lene,København
21/10-2008
Dét var rart at vide at jeg igen kan formidle sine tanker til din gæstebog, Gitte. Det er bare så godt at være ude af “arbejdssøgningsmøllen” – 4 ansøgninger pr. uge hedder det sig, trods dét at der ikke er lovgivet på området, der er bare blevet en vane at sige: du skal 4 stillinger om ugen! Som mobberamt har man oplevet masser af afvisning og man har ikke brug for besked om at: “stillingen er besat til anden side”. Når beskeden er læst, opstår tankerne: var jeg ikke god nok – hvilke kvalifikationer mangler jeg – og mange andre tanker i samme stil. Det oplevede jeg i 4 år, nu er jeg ude af det cirkus, jeg er på efterløn nu, og det er en helt ubeskrivelig følelse at være fri for det pres: du skal søge 4 stillinger hver uge. Nu har jeg den ro jeg har haft brug for siden jeg blev fyret efter et langvarigt mobbeforløb. Dét er dejligt! Jeg ved jo at der er rigtig mange som er i den samme situation jeg har været i, og jeg føler med dem! Hilsen Lene, København
Lene, København
21/10-2008
Nu prøver jeg lige igen, for at se om jeg kan komme “igennem” til din gæstebog. Har prøvet et par gange, uden resultat. Hilsen Lene
Sigrún
13/10-2008
Hej Gitte
Dejligt at se dig i dag i Brugsen:)
Jeg er i øjeblikket sygemeldt og har fået opsigelse til slutningen af januar. Min sygemelding er erklæret af min nu afdøde læge til “syg i forhold til min arbejdsplads”.
Til sidst følte jeg mig som Pinocchio i bånd.
God vind i kampen for mobning, for det eksisterer, og den mobning jeg har været udsat for vil jeg betegne som rovmobning efter at have læst din hjemmeside.
N.K.U.Kristensen
28/9-2008
Hej Gitte :o)
Kom lige forbi din side i min søgning efter tal. Det viser at der er flere veje der fører til “Rom” Håber I alle har det godt.
V.H.
Niels
Miss Malling
27/9-2008
HMMM! Hvad skal vi dog stille op med alle de mennesker, der på en eller anden måde går os imod? Det er let for mig herinde, for jeg har jo et viskelæder.
Jeg lader Mr. Funny stå et øjeblik – Men pludselig er han væk!
Bedste hilsner MM : )
Bente Schou
20/9-2008
Med et så flot layout, pragtfuldt foto og en så gribende beretning, syntes jeg, at DU fortjente at få en positiv respons og tilkendegivelse. Jeg ser frem til den dag, hvor du kan `dele`ud af din personlige helingsproces til os andre. Mit mobbemareridt er endnu ikke kommet på skrift men det er fortalt til den, på det højeste trin på stigen, nemlig direktøren over cheferne, så nu må slaget gå sin gang. Hvis du vil, kan jeg findes via Gitte… Knus, Bente
Lene, København
20/9-2008
TAK! Bente Schou, for dine kommentarer til min artikel i HKStatbladet. Jeg er glad for at den berører dig, at den glæder dig og du nyder at læse den. Jeg er faktisk stolt over det fine resultat, som Rosa Middelboe, journalist på HK Statbladet og jeg fik “fremstillet”. Jeg håber at artiklen også berører andre, måske nogle der mobber?!… det ville være helt fint! Jeg er netop blevet interwiet af 2 journalist studerende, der ville vide noget om mobning og dens konsekvenser. De skulle bruge viden til en eksamensopgave. I nær fremtid skal jeg mødes med en stud.pæd. som også ønsker viden til en opgave. Det er godt at medvirke til at få udbredt viden om mobningen og dens konsekvenser, både i den ene kreds og den anden. Det må bringe noget positivt med sig at flere og flere får konkret viden, og dét vil jeg gerne medvirke til. Jeg har også en ide om at jeg, når tiden er til dét, vil tilbyde at informere om hvordan jeg kom videre efter “mit mobbehelvede”, og fortælle noget om hvilke redskaber jeg anvendte,for at forstå de følelser som var så nedbrydende for mig. Det kunne meget vel blive ved et fremtidigt fællesmøde i foreningen Voksenmobning Nejtak. Hilsen Lene, København
Camilla & Michael Brøchner
18/9-2008
Du har netop modtaget en kæmpe portion opbakning og smil fra dine to venner i københavn. Håber alt er vel, og at alt for dit vedkommende vil lykkes i den nærkommende tid. Her går det godt, og alt er vel :o) Vi glæder os til at vi snart kan gå på weekend. Vi tales ved søde Gitte…
Knus og Kram
Camilla & Michael
København.
Camilla & Michael Brøchner
8/9-2008
Kære Gitte !
Kan se at der sker en masse på din front, og glæder os til at hører endnu mere om det.Vi glæder os til du kommer til København den 13 september, skal nok blive rigtig hyggeligt, som altid :o) Vi tales ved søde Gitte.Michael & Camilla København.
Bente Schou
3/9-2008
Hej Gitte. Glæder mig vildt til vores Event-dag på lørdag d.6.9 i Århus, i Festugen. Vi to mødes på pladsen foran Banegården kl.12,og sammen cruiser vi ad Strøget mod Store Torv, fortsætter til Lille Torv, ad Immervad, videre ad Frederiksgade mod Rådhuspladsen hvor vi slutter og runder dagen af kl.16. Jeg håber at rigtig mange vil møde os, og støtte op om foreningen mod voksenmobning, ved at følge med os rundt i byen og dermed viser, at de heller ikke accepterer eller tolererer mobning overhovedet. Mobberamte, pårørende, kollega eller bare sympatiserende medmennesker, alle er velkomne til at følge os, til at blive medlem af vores foreningen, for jo flere vi er, des stærkere og bedre står vi. På gensyn, ønskes du af Event-manager og din ringeven, Bente. Ps. hotlinen til foreningen er ekstraordinært åben den dag, så ring endelig 6080 6898
Niels Thor Arentoft
25/8-2008
Hej Gitte;
Föler mig lidt mobbet, efter en hård lördag på Mandö.
Det var dejligt at träffe jer.Mange varme hilsninger fra Skagen
Ellen & Thor.
Bente Schou
22/8-2008
Kære Lene, kære alle.. -har lige, med glædeståre, læst, nydt og grædt over Lene`s vildt rammende beretning i HKStatsbladet, der gik dybt ind i hjertehulen. Det kunne ligeså godt have været mig Lene skrev om. Min artikel, “i minutterne efter kollapset på politigården”, bliver mailet til kommunikationsafdelingen i min fagforening, med håb om de vil bringe mit mobbe-mareridt.Fedt at VoksenmobningNejTak og Gitte`s hjemmeside nævnes.Flot foto, super intens historie og gode rammende sætninger, der må give stof til eftertanke hos rigtig mange mennesker over det ganske danske land. !!!!!!! Godt gået Lene.. Pøj pøj fremover. KH Bente Schou, Beder
Lene, København
17/8-2008
Jeg glæder mig til 22. august!Dér udkommer HKStatbladet, og det indeholder en artikel om voksenmobning, samt en artikel om vores forening Voksenmobning Nejtak! 2 dage efter etableringen af vores forening henvendte jeg mig til redaktøren af HKstatbladet. Jeg fortalte ham om foreningen og intentionerne herom. Det førte til en henvendelse fra en journalist 14 dage. I bladet fortæller jeg min historie, og Gitte fortæller om foreningen. Det har været et rart samarbejde med journalisten, og jeg er glad for at bladet bliver sendt med posten til mine tidligere kolleger!! Med artiklen om foreningen Voksenmobning Nejtak, bliver der igen sat fokus på et stort problem, og det kan måske skabe tanker hos mobbere!
Lene, København.
N.K.U.Kristensen
13/8-2008
Hej gitte :-o)
Jeg skriver lige, fordi jeg netop har været i en situation, hvor der ikke har været empati til stede.Det er f…… ikke til at holde ud.Foreningen mod voksenmobning, har så meget berettigelse,bare forebyggelsesmæssigt, så vi slet ikke kan fatte det.
Jeg glæder mig utroligt til at arbejde videre med vores forening og til at vi mødes om 17 dage i Slagelse. Det var godt, I tog Jer sammen i foråret, så vi kunne få stiftet vores forening. Vi ses.
killing the globetrotter
7/8-2008
Hej miss Malling:-P
totalt respekt fra min side
og masser af opbakning, jeg spørger lige min kammerat mht til de badges når jeg igen kommer til Aalborg !!
held og lykke fremover !mvh killing
Bente Schou
22/7-2008
Rigtig flot VoksenmobningNejTak -hjemmeside !!!!!
Dejligt at se vores håb,ønsker,tanker & ideer på skrift.
Jesper Grønkjær
7/7-2008
Kære Gitte.
Jeg takker også for et hyggeligt gensyn med dig til det store større-arrangement i Botanisk Have.
Ellers ser jeg dig jo mest på TV og i de kulørte blade… du er ved at blive en rigtig kendis. At det så er på en kedelig baggrund er jo noget andet.
Men det er super flot, at du med din hjemmeside, dine foredrag og øvrige tiltag gør noget ved problemet omkring mobberiet. Du ønskes held & lykke; med projekterne fremover.
Vi ses igen…
Knus fra tryllekunstneren Jesper Grønkjær
N.K.U.Kristensen
5/7-2008
Hej Gitte.
Det er da rimeligt frustrerende med alle disse intetsigende mail`s. Vi må håbe det er muligt,at frasortere disse på sigt, da der jo er vigtigere ting til at fylde på din hjemmeside. Det er rigtig godt du vil bruge din egen hjemmeside til at profilere :voksenmobningnejtak.dk
V.H. Niels
louise
16/6-2008
hej gitte tak for sidst hjemme hos camilla og mihael, jeg er lige inde og kigge jeg har det givet det videre til cheferne i forsvaret. håber det ellers går godt og du nyder sommeren. knus fra louise
Grete Østergard
13/6-2008
Hej Gitte.
Tusind tak for din aldrig svigtende funktion som klippe.Jeg er stolt og glad over at kende dig.
Bente Schou
13/6-2008
Hej Gitte…
Jeg er stolt af, at være en del af en sej kerne af mobberamte, der både kan og vil hjælpe andre der er ramt psykisk, fysisk, mentalt og økonomisk.
Glæder mig over, at være kommet videre i mit liv, med foreningen og til at viske mobning af alles læber og sind!(har du et viskelæder) :o) KNUS, og fortsæt endelig alt det gode du gør !!!!
N.K.U.Kristensen
14/5-2008
Hej Gitte 🙂
Vi er også en hel masse andre der takker fordi, uden dit og Marianne`s initiativ, ville der sikkert være gået laaang tid, inden der var sket noget epokegørende imod mobningen`s væsen. Det gør der nu.Tak, er det ord vi kender, men findes der et større, er det i forbindelse med dit og Marianne`s initiativ, det skal bruges.Jeg er stolt over, at være med i foreningen, som vil stoppe mobningens væsen.
Vi ses.
Gitte / MM : )
13/5-2008
Synes lige at jeg vil sige TAK.
TAK til Jer alle for opbakning og støtte.
Uden Jer var jeg ikke nået så langt.
Mange hilsner og TAK
Gitte.
Lene, København
10/5-2008
Kære Gítte, og medlemmer af bestyrelsen i foreningen for voksne mobberamte. Jeg vil ønske jer et godt og frugtbart møde 12. maj i foreningen for voksne mobberamte, det første i foreningens historie. Jeg glæder mig til at se et referat fra mødet, og få indblik i hvilke ideer bestyrelsen har til fremtiden. Jeg ser også frem til at vi (foreningen) kan komme “i gang med at arbejde” til gavn for voksne
mobberamte. Vi er Danmarks første forening for voksne mobberamte, og det kræver noget “benarbejde” at få sat foreningen på “skinner”, men vi er på vej!
Kærlig hilsen
Lene
kathrine
18/4-2008
hej gitte
det er mig igen…du har da fået mange hilsnere det er da held utroligt. men det er da dejligt med en hilsen en gang imellem ikke??.. det er sørme et godt vejr i brønderslev:) er der også det der hvor du bor? jeg skriver nok en anden dag i din fine gæstebog
hilsen kathrine
Lene, København
16/4-2008
Kære Gitte og Marianne, jeg bliver helt varm om hjertet og stolt når jeg læser linket: “forening mod voksenmobning” og specielt jeres underskrift “på foreningens vegne”.
At tænke sig: på vegne af mig og andre foreningsmedlemmer inviteret I flere ind i vores fællesskab, jeg bliver bare så glad for at det nu kan lade sig gøre. Viden om at vi er flere der nu står sammen i fællesskabet for at udbrede viden om voksenmobning og dens konsekvenser gør mig glad.
Viden om at vi får bruge vores erfaringer til gavn for andre der er ramt af mobning, dét glæder mig.
Jeg benytter enhver mulighed for at fortælle om foreningen til mennesker jeg møder.
Må det gå vores fællesskab og forening godt!
Jeg ønsker at sende lyse forårshilsner.
Lene
kathrine
16/4-2008
hej gitte
fin side
Inger Lise Eriksen-Jensen
10/4-2008
Kære Gitte – og øvrige deltagere fra mødet hvor foreningen mod mobning blev stiftet:-)
Hjertelig tillykke med jeres nye forening mod mobning, samt en specielt tak til initiativtagerne. Det var en rigtig dejlig oplevelse at møde jer alle. Trods det, I har været igennem, så viser I alle både livskraft, mod og energi på opgaven. Det er meget livsbekræftende, og det vil også være jeres fælles drivkraft fremover med foreningsarbejdet. Alle I, der har oplevet mobning, er de bedste til at formidle, hvad mobning kan gøre ved et menneske, når mobningen får lov til at køre. Jeres historier viser samtidig, hvor vigtigt det er at forebygge mobning. Jeg glæder mig til at følge jeres færd i arbejdet mod mobning. Der er brug for jer – og jeres initiativer. Al held og lykke fremover! Mange varme hilsner fra Inger Lise E-J
Lene, København
9/4-2008
Kære Gitte. Vi gjorde det!! Sammen med andre der var samlet 3. april blev foreningen en realitet… tillykke til os og til de fremtidige brugere af foreningen for voksne mobberamte.
Tak til dig og Marianne for initiativet og for jeres handlekraftige adfærd.
Jeg vil ønske at den landsdækkende foreningen kommer godt fra start med de opgaver der nu engang skal til, for at starte noget så stort op.
Det var med en god følelse “i maven” at jeg deltog i mødet 3. april.
Jeg glæder mig til fremtiden sammen med medlemmer af foreningen.
Kærligst Lene
connie stenild
6/4-2008
kære gitte
held og lykke med dit projekt
kh.connie stenild
Claudia jensen
4/4-2008
Tak for en rigtig god aften kære Gitte det var godt
Poul Erik Petersen
3/4-2008
Held og lykke med dannelse af foreningen mod voksenmobning i aften!
ch.
3/4-2008
Flot indlæg i radioen P4 øst og i TV2.
Held og lykke med forening.
Palle
3/4-2008
Tak for en meget flot og nødvendig hjemmeside. Læste om den i Kristeligt Dagblad. Jeg er selv offer for mobning med deraf psykiske men til følge. Vil holde øje med din side. Held & lykke fremover.
mette fisker
1/4-2008
Stort tillykke med din hjemmeside – du er bare for sej, og jeg er glad for at kende dig ;-)Held og lykke på torsdag!
Mette
Bente Schou
1/4-2008
Hej Gitte. 1000 tak for dine personlige opkald, mange gode fif og din altid opmuntrene støtte. Bare alle havde en som dig i deres omgangskreds.For bare det, at jeg i min meget “mørke” tid som mobberamt og svigtet af ledelsen, kunne ringe til dig, har reddet mig fra at begå noget uopretteligt.Du er din vægt værd i guld. Jeg glæder mig til være med på torsdag. Hvis vi,der møder op, kan blive som dig, ja så kan arbejdsmarkedet bare vente sig.Jeg kan ikke så meget endnu rent mentalt men jeg vil komme… Knus Bente
kathrine
29/3-2008
hej gitte
rigtig rigtig rigtig
flot hjemmeside
du har dig
bare det var min
heeh heeh(griner)
har du det godt?
og god weekend
knus fra kathrine
Lene, København
23/3-2008
Kære Gitte, dagen nærmere sig! Dagen hvor vi skal mødes i vores fælles interesse for at udbrede mobningens skrækkelige konsekvenser, og for at få stiftet en forening for voksne mobberamte. Jeg glæder mig til at se dig, og til at opleve din energi og din entusiasme. Dit engagement er imponerende, må “din ild” brænde længe.
Lene
N.K.U.Kristensen
9/3-2008
Hej Gitte 🙂
Det er en rigtig god hjemmeside.
Jeg glæder mig meget til vi skal mødes omkring stiftelse af forening mod mobning d.3.april.Spændende at høre andre`s idèer,til hvordan mobning kan imødegåes.
Håber at dit initiativ vil brede sig som ringe i vandet.
Vi ses d. 3. april
Jørgen Krogh Larsen
1/3-2008
Hej Gitte. Tak fordi, du ringede til mig! Når folk bliver udsat for mobning, handler det jo netop om dårlig ledelse, som jeg er den eneste i Danmark, der analyserer. Jeg har som sagt to hjemmesider, men man kan blot gå ind på www.bedreledelse.nu – som linker til den anden hjemmeside, som handler om den ledelse, man som medarbejder kan blive syg af.
Gunnar Langemark
19/2-2008
Hej Gitte. Tak for din hilsen. Det er godt at vide, at der findes én som dig. Det er et vigtigt område du beskæftiger dig med. Masser af held og lykke i fremtiden. Må du gøre en forskel.
Steffen
17/2-2008
Hej Gitte,
Hold da op en dejlig hjemmeside, du har lavet dig…
Tillykke med den…Vi ses snart
Christine Overgaard
16/2-2008
Kære Gitte.
Da vi talte sammen første gang, havde jeg endnu ikke styrke til at tale om de problemer, jeg havde haft uden at græde. Jeg kunne ikke overskue at være sammen med andre fremmede, jeg havde nok at gøre med at holde mig selv oven vande.
Nu er situationen heldigvis anderledes. Jeg kan arbejde seriøst på min phd afhandling, og jeg har ro i sindet og styrke til at glide af på sårende bemærkninger. Mit livssyn er blevet positivt, jeg vil gerne hjælpe andre, glædes.
Det at vide, at du var i gang med at samle folk i samme situation, det har haft en tryghedsskabende indflydelse. Det måske lyder overdrevet, men det må ikke undervurderes, og jeg glæder mig til at se initiativet vokse!
Inger Lise Eriksen-Jensen
13/2-2008
Kære Gitte – Godt gået. Hvor er det en flot hjemmeside, du har fået op at stå. Den er saglig og fyldt med gode input – og man sporer også en kreativ tilgang til stoffet. Jeg håber – fra det inderste – at der er mange, der finder dig, og vil benytte sig af din viden til foredrag mv.
Også held og lykke med foreningstanken. Er der nogen, der kan føre den ud i verden, så er det dig – og de personer, du omgiver dig med i arbejdet. God vind fremover;-) Det fortjener du – knus fra Inger Lise
Din store datter
3/2-2008
YOU GO MOM :o)
Lene, København
2/2-2008
Kære Gitte, jeg søgte info om dit foredrag tirsdag 5.februar 07, kl. 1930, på Malling Sognegård. Jeg søgte på Malling kirke´og på sognegården´s hjemmeside, men der var ingen information om dit foredrag: dét undrer mig meget!! Ved du dét? Jeg havde da en forventning om at jeg kunne få noget at vide den vej rundt! Men… måske ved medlemmerne af Malling sognerådet ikke hvor vigtigt et emne Malling sognegård lægger hus til den aften?? Jeg håber at rigtig mange alligevel finder vej til Malling Sognegård for at høre om voksenmobning og dens konsekvenser.
Jeg sender dig en masse positive tanker og ønsker dig held og lykke med dit foredrag, jeg ved at “det bider i haserne” hver gang man formidler sine oplevelser, men oplysning om mobning er så hel…. (undskyld) vigtig at få udbredt.
Kærligst
Lene
Karin Weinreich
2/2-2008
Kære dig med de 4 M ér.
Har surfet på din hjemmeside, flot stykke arbejde. Der er mange gode oplysninger,som kan hjælpe moppede mennesker. Held og lykke til jer alle.
K.H Karin Weinreich Esbjerg
Bente Cavanagh
1/2-2008
Kære Gitte.
Du kan, du vil, du tør, du vover.
Du vover fordi du ved –
At vove er at miste fodfæstet for en stund.
Ikke at vove er at miste Livet. (Kierkegaard)
”Og gid at det må gå dig vel”
Glæder mig til at høre dit foredrag
I Malling Sognegård den 5.2 kl.19.30.
Jeg sender varme, kærlige tanker
Vi ses Bente
Pia Strandgaard
1/2-2008
Kære Søster.
I dybet af dit indre er der en sandhed,som har ventet på at du skulle opdage den, nu har du opdaget noget af den…Fortsæt med at gå på opdagelse.
Husk:Du er skaberen til DIT eget LIV.
Mange KNUZ og Tanker til DIG
Fra din Søster Pia
www.paradiset-gb.dk
Else Bøgelund
30/1-2008
Kære Gitte!
Tillykke med din flotte hjemmeside.
Det glæder mig meget, og – giver mig håb for mobbeofre, at du har fundet overskud til, – på denne måde gennem information at få rettet fokus på de usynlige og umenneskelige konsekvenser af voksenmobning.
Tak, – og alle gode ønsker med arbejdet fra Else
Lene, København
26/1-2008
Kære Gitte, tak fordi du skabte kontakt til mig, efter min medvirken i udsendelsen “Magasinet penge” 28. november 07.
Jeg deltog i udsendelsen for at fortælle om MINE konsekvenser af mobning: jeg fik en blodprop i hjertet, i dag, næsten 5 år efter, er jeg ikke den sammen Lene, som inden blodproppen, og min familie er også meget forandret.Gitte, du er så vidunderlig ihærdig i dit arbejde med at udbrede mobningens virkning og konsekvenserne heraf. TAK FOR DET!Det er en informativ og gennemarbejdet hjemmeside du har skabt, må den blive til gavn og glæde for mange, der leder efter hjælp og svar!
Det var meget sorgfuldt for mig at finde ud af at jeg blev mobbet.
Jeg håber inderligt at voksne mobberamte må finde vej til din side, og på den måde få viden om mobning og mulighed for hjælp. Du har skabt muligheden for at mobberamte kan tilegne sig viden om konsekvenserne af deres situation.Med den ildhu du er i besiddelse af, skal du nok nå langt i dine bestræbelser i at udbrede “mobningens virkning og konsekvenser heraf”.Du har visioner, og du har gå-på-mod! Pas godt på dig selv, du skal holde til meget, for du vil “nå noget”!
Tak for din omsorg og viden, for din latter og spontanitet.
Kærlig hilsen
Lene, København
Michael & Camilla Brøchner
25/1-2008
Hej Gitte,
Fantastisk hjemmeside du har fået lavet… vi ønsker dig held & lykke og håber på alt godt fremover,
Glæder os til at se dig i Maj..:-)
Grete Kvist
24/1-2008
Hej Gitte. Med stor beundring har jeg kigget din hjemmeside. Flot og tillykke. Med din styrke og kraft kan det kun blive en succes. TILLYKKE
Marianne Kasten
23/1-2008
Hej Gitte!
Har nydt min rundtur på din hjemmeside. Den er rigtig flot og dejlig saglig.
TILLYKKE MED DEN!!!
Charlotte Skov Leosen
23/1-2008
Hej Gitte.
Tillykke med din webside.
Den er rigtig flot.
Held og lykke til den og dig i fremtiden.
Håber at den med tiden bliver overflødig.
mette nørgaard
23/1-2008
Hej Gitte!
Flot hjemmeside. Var der bare flere “tiger-kvinder” som dig.
Held og lykke
Bente Cavanagh
23/1-2008
Godt gået Gitte